gaziemir çilingir denizli çilingir eskişehir çilingir sancaktepe çilingir sultanbeyli çilingir adana psikolog ankara psikolog antalya psikolog kayseri psikolog izmir psikolog

2017'de Konut fiyatları artacak - Kayaşehir İstanbul

24 Nisan 2024 - 19:18

2017’de Konut fiyatları artacak

Konut fiyatlarının düşük seviyelerde seyrettiğini belirten Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, önümüzdeki yılın ikinci yarısında fiyatların yukarı çıkacağını öngördü.

2017’de Konut fiyatları artacak
Son Güncelleme :

31 Aralık 2016 - 19:06

2017’de Konut fiyatları düşük seviyelerde seyrettiğini belirten Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, önümüzdeki yılın ikinci yarısında fiyatların yukarı çıkacağını öngördü.

Dünyanın her yerinde konut fiyatlarının düşük seviyelere indikten sonra tırmanışa geçtiğini belirten Akbalık, 2017’de özellikle dolar ve TL’de sular durulunca birikim sahiplerinin gayrimenkule yöneleceğini kaydetti.

Gelen taleplerin de hızla satışa döneceğini ifade eden Akbalık, 2017’nin ikinci yarısından itibaren fiyatların tırmanışa geçeceğini dile getirdi.

2017’de yatırımları hakkında bilgi veren Akbalık, “Beşiktaş Balmumcu arsamızda konut ve otel yapacağız. Kemerburgaz’da konut, Antalya ve Didim’de de turizm yatırımları planlıyoruz” dedi. habertürk Konut fiyatları artacak

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.