Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Ak Parti Başakşehir Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı. Gençlik Kolları ile iftar
Başakşehir Spor Parkı’nda düzenlenen iftar programına Başkan Uysal’ın yanı sıra Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, AK Parti Başakşehir Kadın Kolları Başkanı Serap Öztürk, Ak Parti Başakşehir Gençlik Kolları Başkanı Furkan Leventoğlu, Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Osman Söyler ile birlikte Meclis üyeleri ve Teşkilat mensupları katıldı.
‘Biz büyük bir aileyiz’
Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ayhan Özgürel yaptığı selamlama konuşmasında, “Kısa bir zaman önce bir seçim atlattık, hep beraberdik. Tüm kademelerimiz mahallelerdeydi, sokaklardaydı. Ben bunun için öncelikle çok teşekkür ediyorum. Ama bunda sonra bilin ki şu zamana kadar yaptığımız çalışmalara bir ivme daha kazandırmamız gerekiyor. Şu zamana kadar mahallede, sokakta değmedik kardeşimizi bırakmadık, bundan sonra inşallah daha fazlasına ulaşmaya çalışacağız” dedi.
Ak Parti Başakşehir Gençlik Kolları Başkanı Furkan Leventoğlu ise konuşmasında, “
Biz bir ve birlikte olduğumuz müddetçe daha güçlü olacağız, inşallah. Vefalı olduğumuz için, birbirimize bağlı olduğumuz için, birbirimize gönülden bağlı olduğumuz için biz hep başarılı olduk ve başarılı olacağız inşallah. Kurucu Gençlik Kolları Başkanımız Hasan Abimiz erken yaşta aramızdan ayrıldı. Hasan Küçükoğlu için bir Fatiha isteyerek konuşmamı bitiriyorum.”
Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ise yaptığı selamlama konuşmasında, “Allah (c.c) tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Bu akşam gençlik kolları iftarı. Yaklaşık beş altı yüz kişi iftar yapıyoruz. Herhalde Türkiye’de bir ilçede gençlik kolları adına iftar yapıp da böyle geniş bir aile olarak bir araya gelen başka bir parti yoktur. Kayaşehir’de yaptığımız sokak iftarına binlerce vatandaşımız katıldı. Beraberken demek ki biz büyük bir aileyiz. Gelecekte de daha güzeline talip olmak lazım. İnşallah biz o güzel şeyleri yapmaya talibiz. Ülkemizin buna ihtiyacı var, gençlerimizin buna ihtiyacı var, gelecek nesillerimizin buna ihtiyacı var. İnşallah vatandaşımızın da takdiriyle, desteğiyle onlar devam edecek diyorum” dedi.