"Bombalı Saldırı" ya Soruşturma - Kayaşehir İstanbulKayaşehir İstanbul

7 Aralık 2023 - 12:54

“Bombalı Saldırı” ya Soruşturma

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca sosyal medyada “bombalı saldırı” olacağı yönünde asılsız paylaşımlarda bulunan bazı kullanıcılar hakkında soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme :

22 Mart 2016 - 15:36

“Bombalı Saldırı” ya Soruşturma

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca sosyal medyada “bombalı saldırı” olacağı yönünde asılsız paylaşımlarda bulunan bazı kullanıcılar hakkında soruşturma başlatıldı.

Twitter ve Facebook hesaplarından asılsız paylaşımda bulunarak halkı korku ve paniğe sürükleyen kişiler hakkında “örgüt propagandası yapmak suçundan” soruşturma açıldı.

“Terör örgütü PKK/KCK’nın son zamanlarda gerçekleştirdiği bombalı saldırılarla ilgili, toplumda kaos ve yılgınlık oluşturmak üzere sosyal medya üzerinden bu algıyı pekiştirmek, kuvvetlendirmek ve yaygınlaştırmak için asılsız paylaşımlarda bulunulması ve haberler üretilmesi” üzerine başlatılan soruşturma, Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosunca yürütülecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.