gaziemir çilingir denizli çilingir eskişehir çilingir sancaktepe çilingir sultanbeyli çilingir adana psikolog ankara psikolog antalya psikolog kayseri psikolog izmir psikolog mersin günlük kiralık ev konya günlük kiralık ev ankara günlük kiralık ev beylikdüzü günlük kiralık ev eskişehir günlük kiralık ev antalya günlük kiralık ev izmir günlük kiralık ev gaziantep günlük kiralık ev samsun günlük kiralık ev bursa günlük kiralık ev izmir temizlik şirketleri antalya temizlik şirketleri adana temizlik şirketleri mersin temizlik şirketleri ankara temizlik şirketleri adana klima servisi fethiye klima servisi bodrum klima servisi antalya klima servisi sultangazi klima servisi ankara kombi servisi esenyurt kombi servisi gaziantep kombi servisi aksaray kombi servisi esenyurt kombi servisi esenyurt masaj salonu antalya masaj salonu ankara masaj salonu diyarbakır masaj salonu elazığ masaj salonu van halı yıkama eskişehir halı yıkama çorlu halı yıkama beylikdüzü halı yıkama malatya halı yıkama antalya saç ekimi izmir saç ekimi istanbul saç ekimi ankara saç ekimi çankaya elektrikçi keçiören elektrikçi çayyolu elektrikçi esenyurt elektrikçi bursa burun estetiği izmir burun estetiği ankara burun estetiği antalya burun estetiği kayseri burun estetiği

2024 Toki başvurusu ne zaman? Toki başvuruları ne zaman başlayacak? - Kayaşehir İstanbul

27 Nisan 2024 - 02:11

2024 Toki başvurusu ne zaman? Toki başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ 2024 başvuru tarihleri! TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Yeni yılda TOKİ konut satışları var mı? İstanbul, Ankara 2+1, 3+1 Daire satışları ne zaman başlayacak.

Son Güncelleme :

18 Aralık 2023 - 12:25

2024 Toki başvurusu ne zaman? Toki başvuruları ne zaman başlayacak?

2024 Toki başvurusu ne zaman? Toki 2024 başvuru tarihleri! Toki başvuruları ne zaman başlayacak? Yeni yılda Toki konut satışları var mı? İstanbul, Ankara 2+1, 3+1 Daire satışları ne zaman başlayacak.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) sık sık projeler kapsamında 2+1, 3+1 daireleri kura ya da açık artırma yöntemi ile satışa sunuyor. Bu kapsamda da 2024 yılındaki projeler ve başvuru tarihleri merak ediliyor. 2023 yılını geride bırakırken yeni yılda ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar TOKİ’nin 2024 yılı başvuru tarihlerini araştırıyor. Peki TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak?

2024 Toki başvurusu ne zaman? Toki başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ tarafından son olarak 13-14 Aralık’ta açık artırma yöntemiyle 32 ilde 169 konut ile 28 ilde 192 iş yeri satıldı. 2023 yılının bitmesine az bir süre kala gözler bu kez 2024 yılına çevrildi. Peki TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ 2024 BAŞVURULARI NE ZAMAN?

TOKİ tarafından henüz 2024 yılı proje ve başvuru tarihleri açıklanmadı. Yeni konut projeleri duyurulduğunda başvuru tarihleri haberimizde yer alacaktır.

2024 Toki başvurusu ne zaman? Toki başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ’den alınan bilgiye göre, alıcılar, Adana, Ağrı, Ankara, Aydın, Balıkesir, Batman, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gümüşhane, İstanbul, İzmir, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Tunceli, Van, Yozgat ve Zonguldak’ta satışa sunulan konutlara yüzde 25 peşinat, 72 ay vadeyle sahip olabilecek.

Afyonkarahisar, Ağrı, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bursa, Çorum, Denizli, Elazığ, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hatay, İzmir, Kars, Kastamonu, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Niğde, Ordu, Sakarya, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Trabzon’da satışa sunulan iş yerleri ise yüzde 25 peşinat, 48 ay vadeyle alınabilecek.

Konutlar için 13 Aralık Çarşamba, iş yerleri için 14 Aralık Perşembe günü yapılacak açık artırmalar, Ankara The Green Park Hotel ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca “www.emlakmuzayede.com.tr” internet adresinden de teklif verilebilecek.

Açık artırmaya internet katılımı için kayıtlar, 12 Aralık Salı günü saat 10.30’a kadar alınacak.

Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri ise Türkiye Halk Bankası ve Ziraat Bankası tarafından yürütülecek. Başvurular ve teminatlar, bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek.

Ayrıntılı bilgiye “www.toki.gov.tr” ile “www.emlakmuzayede.com.tr” internet adreslerinden ve “444 86 54” numaralı telefondan ulaşılabilecek.

2024 Toki başvurusu ne zaman? Toki başvuruları ne zaman başlayacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) 2024 kampanya ve konut üretimine dair kurumdan resmi açıklamalar geldikçe haberimizde yer vereceğiz.

Bu tarih itibari ile net bir bilgi yok.

2024 konut projeleri

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.