Toki Başvurusu Nereye Yapılır? - Kayaşehir İstanbul

14 Ekim 2024 - 03:02

Toki Başvurusu Nereye Yapılır?

Toki konut satışı için başvurular Toki’nin satış duyurusunda belirtilmektedir.

Toki Başvurusu Nereye Yapılır?
Son Güncelleme :

20 Ağustos 2017 - 11:34

Toki konut satışı için başvurular Toki’nin satış duyurusunda belirtilmektedir. Toki satış duyurusunda özel olarak bir yer belirtmemiş ise başvurular satış duyurusunun yayınlamış olduğu il sınırları içerindeki banka şubelerine yapılır. Toki Başvurusu Nereye Yapılır?

Toki başvuruları bugüne kadar HALKBANK üzerinden yapılmıştır. Satış duyurusunda belirtilen tarihlerde HALKBANK şubelerine başvuru yapabilirsiniz.

Eğer Toki satış duyurusunda satış ofisi açıklaması da bulunmamış ise satış duyurusu ile alakalı Halk Bankasının İstanbul’daki tüm şubelerinden başvuru koşulları ayrıntılı olarak öğrenilebilecektir.

Toki Başvurusu Nereye Yapılır?

Toki Başvurusu Nereye Yapılır?

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

  • Başvuru sahipleri,
  • Kimlik Fotokopisi,
  • Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri, kredi kullanım durumuna göre T.C. Emekli Sandığından alacakları “Hak Sahipliği Belgesi”
  • Engelli vatandaşlarımız, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen kimlik kartının fotokopisi veya tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış sağlık heyet raporunu (en az % 40 engelli olduğuna dair),
  • Emekli vatandaşlarımız, Sosyal Güvenlik Kurumundan alınan Emekli Kimlik Belgesini veya belgesi henüz çıkmadı ise emekli olduğunu gösteren belge veya yazıyı, İbraz edeceklerdir.
Toki Başvurusu Nereye Yapılır?

Toki Başvurusu Nereye Yapılır?

TOKİ Evleri için nereye başvuru yapılır?

Başvuru için e-devlet sitesine giriş yapılarak, arama kısmından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) sayfasına girilir. Konut Başvurusu seçilir. Açılan sayfada başvuru bilgilendirme formunu okunduktan sonra Devam et butonuna tıklanır. Ardından gelen sayfada varsa mevcut başvurular görüntülenir.

reklam3

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.